Consultanta daune auto

dETALII & GALLERY
SERVICII OFERITE

CONSULTANTA SPECIALIZATA DAUNE AUTO / MASINA LA SCHIMB

Consultanta daune auto asigurata de un specialist constatare daune auto, care presupune: consiliere pentru intocmirea documentatiei primare necesara instrumentarii dosarului de dauna, avizarea daunei catre asigurator si asistenta la deschiderea dosarului de dauna.

In plus pe durata efectuarii reparatiei primesti MASINA LA SCHIMB oferita de catre CAR EXPERT DESIGN SRL.

Nu sti ce ai de facut in caz de accident ? Nu sti cum se completeaza corect constatarea amiabila de accident si daca aceasta se aplica  in cazul tau?

Doresti o constatare a avariilor si o despagubire corecta din partea asiguratorului ?

Doresti sa verifici daca valoarea de piata a autoturismului tau a fost stabilita corect de catre asigurator?

Doresti o calculatie corecta pentru despagubirea in regie proprie?

Ai avut un accident cu o masina inmatriculata in alta tara sau in timpul deplasarilor in afara Romaniei si nu sti cum sa procedezi?

Nu ezita sa ne contactezi, vei beneficia de sfaturi primite, conform legislatiei, din partea unui specialist constatare daune autorizat de catre ASF ! TEL : 0768970269

COSTURI ZERO in cazul in care repari autoturismul in service-urile partenere si/sau primesti masina la schimb din partea noastra.

Conform legii 132/2017, Norma ASF 20/2017  si Norma ASF 18/ 2022, lipsa de folosinta  a autoturismului se despagubeste de catre asigurator pe perioada reparatiei in service sau in caz de dauna totala economica , din momentul avizarii /efectuarii constatarii daunei si pana la primirea ofertei de despagubire din partea asiguratorului.

 

 

Vizualizeaza galeria completa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram